Мария Силвестър шокира: Цял живот съм харесвала боклуци от мъжки пол!

Мария Силвестър призна, че е тръгнала на психоаналитик!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-silvestar-shokira-cyal-zhivot-sam-haresvala-bokluci-ot-mazhki-pol/128828 Goreshto.net
Мария Силвестър шокира: Цял живот съм харесвала боклуци от мъжки пол!

Мария Силвестър призна, че е тръгнала на психоаналитик!

Водещата Мария Силвестър гони 47 лазарника, които ще навърши през тази година, но признава, че едва сега си е дала сметка защо постоянно е била нещастна в любовта. Тя сподели, че най-накрая е взела важно решение, което се надява да преобърне съдбата й. А именно - тръгнала е на срещи с психоаналитик.

Да, на тези срещи Мария обсъжда и се опитва да се излекува от едно едничко нещо - влечението й към боклуци. "Цял живот съм харесвала боклуци от мъжки пол. Преди ги смятах за "лоши момчета", но се оказа, че не са такива, а са пълни нещастници. Разбира се, вината не е тяхна, че са били в живота ми, а само моя. Затова предприех тази стъпка и ще направя всичко, за да се излекувам, защото това си е болест като алкохолизма", казва водещата на "Бригада наш дом".

Мария Силвестър си спомня с болка за многобройните изневери и то публични, на бившия си мъж Силвестър Силвестров, а след това и връзката й с младока Михаил Пенев, който бе с цели 17 години по-млад.

"Търпяла съм, прощавала съм, давала съм нови шансове, пак съм търпяла... но вече край, стига толкова!", обещава сама на себе си Мария Силвестър.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.