Мария взриви мрежата: Миро ме... (ще се шашнете)

Мария не пропуска повод да се изхвърли!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-vzrivi-mrezhata-miro-me-shte-se-shashnete/52638 Goreshto.net
Мария взриви мрежата: Миро ме... (ще се шашнете)

Мария не пропуска повод да се изхвърли!

Миньончето на чалгата Мария (говорим за ръст, защото годинките ги навъртя) не пропуска да се изхвърли пред феновете си какво, къде, как и за колко живурка. Откакто е с третия си мъж Мирослав Соколов, "мило" наречен още Миро Дзвера, Мара се впуска в напоителни обяснения колко щастливо битуват двамата.

След като се върнаха от Малдивите, съпрузите отскочиха до Монако, а Мара Отварачката веднага пусна... познайте какво?! Не, не е местна забележителност, разбира се (кой се вълнува от тези неща, не и Мария), а скъпия хотел, в който са отседнали.

Много е важно всичките й последователи да разберат как Миро плаща над 1100 лева на нощувка, при това извън сезона и как лигави половинката си с подаръчета, огромни букети, шампанско и прочие...

"Тая кукумявка показала ли е веднъж някой музей, паметник, някаква забележителност от държавите, които посещава?! Само бутици снима или собствените си телеса. Пълен селски потрес е, но не го осъзнава, милата... А и как да го осъзнае, като за това се иска ум, какъвто тя не притежава", попиляха я потребители в нета.

На Марчето обаче хич й не дреме, а продължава ентусиазирано да бълва ли бълва "блясък".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.