Масово злорадство в "Ергенът": Валерия Георгиева плаче зад кадър, Евгени й разби сърцето!

Валерия Георгиева беше убедена, че Евгени Генчев я обича, но...?!

https://goreshto.net/shoubiznes/masovo-zloradstvo-v-ergenat-valeriya-georgieva-plache-zad-kadar-evgeni-y-razbi-sarceto/54130 Goreshto.net
Масово злорадство в "Ергенът": Валерия Георгиева плаче зад кадър, Евгени й разби сърцето!

Валерия Георгиева беше убедена, че Евгени Генчев я обича, но...?!

Казано е, че е далеч по-добре да оставяме място за съмнение в ума си, отколкото така да си "повярваме", че да паднем с трясък от облаците, в които летим... Е, явно моделът Валерия Георгиева предпочете второто и стана тя, каквато стана.

Източници от кухнята на формата разкриха, че мацката, която пианистът Евгени целуна първа и на която пишеше любовни писма, тайно е плакала от обида и мъка зад кадър. Валерия никога няма да покаже слабостта си в ефир, макар миналия път ясно да личеше огорчението в погледа й, не успя да го прикрие.

Причината я знаят всички, гледали последния епизод на "Ергенът" тази седмица, когато Евгени Генчев тотално загърби и Валерия, и Айлин Бобева, за да покаже романтичната си натура на други момичета, извън тяхната компания.

Но не е само това. Той остави Валерия много по-назад на церемонията, на която връчва розите си. А върхът на обидата бе в мига, в който Валерия взе подадената й от него роза и го попита на ухо дали й е написал отговор на писмото. Генчев остана сериозен и изстреля само едно: "Не, не съм".

Тези му думи подействаха като забит нож директно в плътта на моделката, която едва се върна на мястото си от шока. След това обаче избухнала в плач и дори "мразела" Евгени за отношението му.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.