Мастагарков от "Игрите" отказва за трети път на "Ергенът": Да не съм луд да седя два месеца с кокошки, бе?!

Благомир Мастагарков три пъти е получавал покана за "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/mastagarkov-ot-igrite-otkazva-za-treti-pat-na-ergenat-da-ne-sam-lud-da-sedya-dva-meseca-s-kokoshki-be/137483 Goreshto.net
Мастагарков от "Игрите" отказва за трети път на "Ергенът": Да не съм луд да седя два месеца с кокошки, бе?!

Благомир Мастагарков три пъти е получавал покана за "Ергенът"!

Благомир Мастагарков или българският Кен, както го наричаха навремето, е познат на болшинството зрители от участието си в "Игри на волята". Там той се справи доста добре, въпреки че не спечели финала и парите, а ги остави на Иван Рълев, но играта му беше запомняща се.

Мастагарков си спечели и много фенки, които обаче днес разочарова тотално като сподели, че е отказал покана за "Ергенът". За трети път. Да, продуцентите са предлагали три поредни пъти на Благомир да стане ергенче във формата, но той не иска и да чуе.

Разбира се, Мастагарков е подходящ за този цирк - манекен е, готин е, има хубави черти и супер мускули. Какво повече му трябва на едно шоу, в което два месеца някакъв наперен паун се къса да целува мисирки...

Е, същото каза и Мастагарков, но като отговор на продукцията, на която за пореден и, лично той се надява да е и за последен, път отказа. "Къде ме търсите в такова предаване?! Да не съм луд, че да се набутам в някакво имение, където два месеца ще умра от скука и ще слушам само празни приказки и лиготии на разни кокошки?! Да ме извиняват жените, които дълбоко уважавам, но аз уважавам стойностните момичета, онези с ум, а не тези, които мислят само за пари, за слава и за евтини лайкове в мрежите", отсече Мастагарков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.