Мегз изчатка тотално: Заравя се жива в земята, правела почвени практики!

Мегз изплиска легена и цялата вода в него!

https://goreshto.net/shoubiznes/megz-izchatka-totalno-zaravya-se-zhiva-v-zemyata-pravela-pochveni-praktiki/137608 Goreshto.net
Мегз изчатка тотално: Заравя се жива в земята, правела почвени практики!

Мегз изплиска легена и цялата вода в него!

Все сме виждали налудни неща и хора, но Миглена Каканашева - Мегз отново държи първенството. Дизайнерката от Раковски тотално изплиска легена и цялата вода в него като наред с останалите си приумици, започна и да се заравя жива в земята. Нарича го почвена практика и твърди, че било уникално полезно за духа и тялото.

Знаем, че след като я разследваха за укриване на доходи и измами с пари, Мегз рязко реши да остави бизнеса си с дрешки в България и да офейка за Дубай. Това се случи преди няколко години, а тя е категорична, че съдбата я насочила към Емирството, с което осъзнала, че има духовна връзка.

То май наистина има такава и само с него, защото вече няколко години Каканашева не е и продумвала за мъж до себе си или за връзка, пък било то и мимолетна. Тя се е отдала да прави пари като гуру или лайфкоуч - както щете ги наричайте тези модерни глупости, с които всеки втори наглец се опитва да дере кожите на наивниците.

Основното в учението на Мегз е как да обичаме себе си и да сме влюбени в себе си. Тя не спира да си пише любовни писма и да си ги публикува в мрежата, заради което мнозина й препоръчаха спешни консултации с психоаналитик.

А сега, след въпросните й практики, хептен ще "гръмне балона"...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.