Мегз обяви къде ще отидат събраните пари от кампанията й! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/megz-obyavi-kade-shte-otidat-sabranite-pari-ot-kampaniyata-y-vizh-tuk/50712 Goreshto.net
Мегз обяви къде ще отидат събраните пари от кампанията й! (виж тук)

Мегз обяви къде отиват събраните пари от кампанията й!

Миглена Каканашева - Мегз се зае да прави добро и да помага на нуждаещите се. Тя стартира благотворителната си кампания преди няколко месеца и ето, че днес обяви къде отиват първите събрани средства. "Здравейте, искам да ви кажа, че реших къде да дарим парите, които събрахме в #АКТИВНОДОБРО. Беше ми много трудно и мъчно едновременно, защото сумата е безкрайно малко за безкрайно многото и важни каузи, които ми изпратихте. Но аз вярвам, че тепърва ще събираме още много пари, защото навсякъде около нас има ненужни вещи, които просто трябва да бъдат пренасочени. Въпреки, че не го бях замислила така - защото ми се искаше сумите, които даряваме да са по-големи - реших да разделя парите на две. Половината ще отидат при Крис от Годеч. Втората половина при Дария от Провадия. Така решихте вие, защото най-много от вас подкрепиха тези две каузи. Малко по-късно вечерта или утре ще избера и кой ще закупи артикули от последната кампания. Разчистете домовете си от всичко ненужно, за да влезе новото в живота ви. И моля ви, направете го с добро. Пратете ми ненужните си нови или много запазени вещи, за да ги продадем на хора, които в този момент ще имат нужда от тях и за да продължим заедно да събираме пари. Пишете ми на [email protected]", сподели Мегз в профила си в социалната мрежа. И допълни: "Ако всеки ден получавате стотици съобщения от прекрасни хора, както аз - единственото, за което и вие ще може да се сетите е, че трябва да направите всичко по силите си, за да сте полезни. И да се отблагодарите поне малко за цялата любов, която получавате от тези невероятни хора. Останалото няма смисъл. Ако имате ненужни, но много запазени или нови вещи - моля ви дарете ги", призова дизайнерката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.