Мегз си е Мегз: Счупи си крака, но преди болницата ома'а 7 буркана с лютеница!

Мегз си счупила крака точно преди полета за България!

https://goreshto.net/shoubiznes/megz-si-e-megz-schupi-si-kraka-no-predi-bolnicata-omaa-7-burkana-s-lyutenica/114362 Goreshto.net
Мегз си е Мегз: Счупи си крака, но преди болницата ома'а 7 буркана с лютеница!

Мегз си счупила крака точно преди полета за България!

Как се е случило, никой не знае, но Миглена Каканашева - Мегз пострада сериозно, точно преди връщането си в България. Тя тъкмо щяла да се качва на самолета от Дубай, когато си счупила крака. Ината като магаре, както си я знаем, тя стоически изтърпяла полета, а щом кацнали на родна земя, шашнала придружителите си.

Вместо директно в Пирогов, където трябвало да я закарат за преглед и следващи действия, тя помолила да я откарат до първия срещнат супермаркет. Искала да се наяде с лютеница, за която вече бленувала отдавна.

"Викам им - не, не ща в Пирогов. Преди това, моля ви, заведете ме в магазина и ми купете топъл мек хляб, лютеница и ми вземете една лъжица. Леле, че ядене падна в колата - вече съм на шестото или седмото бурканче лютеница", хвали се Мегз, за почуда на всички.

Но пък какво да й се чудим като си я знаем. Ако някой може да направи хиляди щуротии и откровени абсурди за единица време, то това е бившата дизайнерка.

В момента тя е "ремонтирана" и си е при семейството в Раковски, който се намира близо до Пловдив. За колко време ще е тук, не казва, но със сигурност скоро пак ще духне към Емирството, където... открила себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.