Мерак граници няма: Отхвърлените от Евгени Пам и Елена драпат за новия ерген! (молят продуцентите да влязат във формата)

Пам Велидис и Елена Сергова напират за Александър, това е нечувано!

https://goreshto.net/shoubiznes/merak-granici-nyama-othvarlenite-ot-evgeni-pam-i-elena-drapat-za-noviya-ergen-molyat-producentite-da-vlyazat-vav-formata/114646 Goreshto.net
Мерак граници няма: Отхвърлените от Евгени Пам и Елена драпат за новия ерген! (молят продуцентите да влязат във формата)

Пам Велидис и Елена Сергова напират за Александър, това е нечувано!

Нечувано в историята на "Ергенът" досега - две от старите участнички драпат да влязат и в новия сезон на формата. При това ги гледахме не в първия сезон (че поне да мине малко време), а във втория, който приключи едва преди месеци.

Невероятно, но да - май наистина меракът граници няма и умира последен. Пам Велидис и Елена Сергова помолили продуцентите да ги допуснат до участие в новия сезон на риалитито, защото много харесали Александър. Че те уж много бяха харесали и Евгени Генчев, но нали той ги отсвири, сега решиха да се лензят на Алекс.

Както знаем, преди време Пам сама и доброволно напусна формата, заради трагичната гибел на най-добрата си приятелка. Така че, от една страна, тя има повече право да иска да влезе отново в надпреварата за мъжкото сърце. Но Елена...

Елена-Антоанета остана до самия финал, на който мереше сили и чувства с Валерия Георгиева. Развръзката отдавна е ясна и това, че Генчо не пожела Ленчето, а избра Вал, си е негово решение, което така или иначе трябваше да вземе.

"И какво пак напъва тази?! То простотията и гладът за мъж край нямат. Пак ли иска да я изритат, но този път ще е много преди финала", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.