Месеци, преди да чукне 50: Бони си търси мъж! (съблазнява с разг@лени снимки в нета)

Бони явно осъзна, че не й се живее сама!

https://goreshto.net/shoubiznes/meseci-predi-da-chukne-50-boni-si-tarsi-mazh-sablaznyava-s-razg-at-leni-snimki-v-neta/122017 Goreshto.net
Месеци, преди да чукне 50: Бони си търси мъж! (съблазнява с разг@лени снимки в нета)

Бони явно осъзна, че не й се живее сама!

Чалга дивата Бони ще закове 50-така след месеци, но не се е отказала от любовта. Или може би точно това я кара да се забърза и да се активира в мрежата - в търсене на мъж. Няма как иначе да си обясним факта, че Бонито стана доста смела и започна да се снима разсъблечена.

На последните кадри дори моцарелите й са напът да изскочат от деколтето, което е повече от щедра разтворено. Бони явно показва точно това - напращелите си бомби, които може и да са нови, не се наемаме да го твърдим.

Певицата демонстрира и увереност в себе си и красотата си като заяви, че който е уверен в собствената си светлина, той не се бои от блясъка на тези около него.

Близки до Бони също разкриха, че й е омръзнало да си кукува сама, поради което отдавна се оглеждала за мъж. "Лошото е, че читавите и сериозните мъже са като бялата лястовица - все по-редки са. А и Бони е чалга певица, което още повече затруднява ситуацията. Повечето свестни мъже надали ще се спрат на жена с точно тази професия", коментират източниците.

Всъщност Бони отдавна не е имала наистина стабилни отношения с мъж и се беше посветила на дъщеря си Михаела, която обаче вече е голяма и пое по своя си път.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.