Месеци след скандала! Тити Папазов си посипа главата с пепел: Трябваше да ме накажат навремето!

Тити Папазов искрено се разкая за стореното!

https://goreshto.net/shoubiznes/meseci-sled-skandala-titi-papazov-si-posipa-glavata-s-pepel-tryabvashe-da-me-nakazhat-navremeto/120388 Goreshto.net
Месеци след скандала! Тити Папазов си посипа главата с пепел: Трябваше да ме накажат навремето!

Тити Папазов искрено се разкая за стореното!

Тити Папазов омекна и месеци след скандала с разказа за бившата му приятелка, която навремето остригал нула номер, се разкая. Искрено. Знаем, че в началото той опитваше да се оправдае, да изкара всичко това проста шега, като явно е било породено от объркването - подобен публичен линч той не е очаквал.

Сега обаче Тити заяви открито, че се срамува много от постъпката си и каза, че навремето е трябвало да бъде наказан за стореното, а не да му се размине. Той обясни и че много пъти е говорил с бившата си след това и двамата са се изяснили, но това не го оправдава.

"Бяхме се разбрали на онези луди млади години, че ако тя ми изневери, аз ще я острижа, а ако аз сгафя, тя ще ми поломи колата. Е, тогава тя се издъни и аз направих тази тъпотия, не знам с какъв акъл или по-скоро с липса на такъв", сподели Тити.

Папазов каза още, че никога след това не е посягал на жена, дори и с думи, но много съжалява, че водещият на подкаста - рапърът Тото, го е отнесъл заради него.

"Това беше насочена атака към мен, от хора, които ме мразят. Но нищо, видял съм много удари през живота си и съм издръжлив", казва Тити.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.