Милата онемя: При вида на Магдалена и Надежда, бъдещата свекърва взе валидол!

Алек Младенов се надяваше родителите му да харесат избора му, но уви!

https://goreshto.net/shoubiznes/milata-onemya-pri-vida-na-magdalena-i-nadezhda-badeshtata-svekarva-vze-validol/133599 Goreshto.net
Милата онемя: При вида на Магдалена и Надежда, бъдещата свекърва взе валидол!

Алек Младенов се надяваше родителите му да харесат избора му, но уви!

Алек Младенов натисна и нацелува де що мома му се мерна пред очите в "Ергенът" и накрая си остави двете най-дърти, както неласкаво се изразяваха за тях останалите участнички. Разбира се, нито Магдалена Томова, нито Надежда Вишева са дърти в реалния смисъл, но спрямо Алек, който е още едва на 28 години, разликата си е осезаема.

Въпреки това синеочкото се надяваше, че мацките ще се покажат умни, опитни, интелигентни и с това ще успеят да спечелят сърцата на родителите му. На чието мнение той, разбира се, много държи. Още повече, че основните пари са у тях, а не у него, колкото и да го пишат "бизнесмен".

Е, бащата на Алек така и не се появи, вероятно не иска да влиза в ролята на панаирджийска мечка по телевизията, така че отиде само майка му. Която, милата, взела валидол като разбрала между кои две моми ще трябва да избира.

От кухнята на формата разкриха, че жената дълго време е "давала заето", мълчала и гледала в една точка и се наложило да забавят снимките, докато дойде на себе си.

Въпреки това ще видим ясно как тя не може да скрие неодобрението си към двете и как ще заяви директно на сина си, че баща му няма да приеме нито една от тях за своя снаха. Дали Алек ще упорства въпреки това и ще си избере годеница, или ще напусне формата без избор, ще видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.