Милица Гладнишка виновна за катастрофа: Бутнах го отзад, но човекът реагира прекрасно!

Милица Гладнишка изби рибата в студиото на "Преди обед"!

https://goreshto.net/shoubiznes/milica-gladnishka-vinovna-za-katastrofa-butnah-go-otzad-no-chovekat-reagira-prekrasno/123735 Goreshto.net
Милица Гладнишка виновна за катастрофа: Бутнах го отзад, но човекът реагира прекрасно!

Милица Гладнишка изби рибата в студиото на "Преди обед"!

Актрисата Милица Гладнишка буквално изби рибата днес в ефир, където пристигна за предаване след пътен инцидент. Тя самата започна въодушевено да разказва за него като обясни, че тя е била виновна, голяма простотия направила, но повече нямало да прави така.

Оказа се, че Милица пътувала към сградата на Би Ти Ви, а потокът коли преди нея се движил много бавно, заради типичните за столицата и всеки по-голям град, задръствания. Чакала си Милица в колата, дремела, с надежда опашката да се придвижи по-бързо и... в този миг видяла слънцето.

"Ама толкова беше красиво това слънце, така ми зарадва очичките, че си викам - абе, снимай го с телефона, то и без това тая колона пред теб мърдане няма. Извадих аз телефона, снимах и се чу трясък. Оказа се, че съм се натресла директно в колата на човека пред мен", разказва Гладнишка.

Тя обясни, че повредите са по собствения й автомобил, докато този на потърпевшия останал здрав. На човека също му нямало нищо, така че бил "малкият дявол".

"Извиних се на господина, обясних му моята глупост и човекът реагира прекрасно. Ама това ще ми е за обеца и повече няма и да си помисля да правя така отново", чурулика Милица.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.