Милица Гладнишка взриви ефира: Какво ми снимаш г*рдите, бе?!

Милица Гладнишка изби рибата в студиото на "Кой да знае"!

https://goreshto.net/shoubiznes/milica-gladnishka-vzrivi-efira-kakvo-mi-snimash-grdite-be/125033 Goreshto.net
Милица Гладнишка взриви ефира: Какво ми снимаш г*рдите, бе?!

Милица Гладнишка изби рибата в студиото на "Кой да знае"!

Чаровната фурия Милица Гладнишка определено е попадение за зрителите на новото предаване "Кой да знае". Актрисата е голямо забавление с поведението си и репликите, които ръси. Е, вярно, че не е в стила на изисканите дами от типа на Одри Хепбърн или Кейт Мидълтън, но тя май не се и опитва да им подражава, защото си е "джасната".

Това го показа нагледно за пореден път в последното предаване, когато играеше с Весела Бабинова, а операторът дойде да ги снима в близък план. Милица моментално фиксира, че камерата е насочена към очите й, но "долните очи" и му се стросна:

"Какво снимаш ти, бе?! Къде гледаш?! Я по-нагоре гледай", смигна актрисата, която бе със завидно деколте и очевидно сама иска да показва прелестите си. Всъщност тя го прави почти винаги и то отдавна. Като не я е надарил Господ с дълги и слаби крака, то балкони й е дал чудесни и няма лошо да си ги покаже. Очевидно бе, че Милица няма нищо против реакцията на оператора, дори напротив - лично натърти на нея.

Иначе Гладнишка е във връзка с дългогодишния си вече приятел, който също е актьор, но двамата все още нямат деца. Близки до актрисата неведнъж са загатвали, че това е нейно решение, така харесва живота си и никой няма правото да й се меси.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.