Мило, но... Щерката на Гала дотолкова не може да направи нещо сама, че започна да пунтира и визията й!

Мари Будева имитира и визията на Гала!

https://goreshto.net/shoubiznes/milo-no-shterkata-na-gala-dotolkova-ne-mozhe-da-napravi-neshto-sama-che-zapochna-da-puntira-i-viziyata-y/136597 Goreshto.net
Мило, но... Щерката на Гала дотолкова не може да направи нещо сама, че започна да пунтира и визията й!

Мари Будева имитира и визията на Гала!

Мари Будева е дъщеря на може би най-известната водеща у нас - Гала, която няколко десетилетия подред е на екран всеки ден с "На кафе". Плевенчанката може да се конкурира само със своя съгражданин Слави Трифонов и определено си е заслужила известността.

Любопитно е, че щерка й обаче не е закачила грам от инициативността и амбицията на родителката си, и вече над 20 и няколко години продължава да се държи за полата й. Знаем доста деца на известни родители, които се радват на своя си кариера, но Мари не е сред тях. Нищо, че Гала й купи цяла бизнес сграда в столицата, за да се прави на работлива.

Към днешна дата Мари е бременна и й пожелаваме да роди здраво и красиво бебче, което ще е първо внуче на Гала. Будева обаче шашна всички преди дни с факта, че не просто се хвали постоянно с Гала, а и пунтира визията й.

Мари изруси косата си, която естествено е по-тъмно кестенява, а сега се сдоби и с подобна прическа и дължина като на водещата на "На кафе". Това, разбира се, е умилително, ако не седим само на него.

"Нека да подражава на Гала, но не просто на визията й, а на хъса й за работа и за успех. Никой "копче" нямаше да й каже, ако се развиваше сама, ако работеше и показваше истински прогрес. Иначе е лесно - глезената щерка на известните родители", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.