Мира Добрева пак си ги показа и се похвали: Много съм желана! (ВИЖ ТУК)

Мира Добрева сама си пише колко мъже я харесвали!

https://goreshto.net/shoubiznes/mira-dobreva-pak-si-gi-pokaza-i-se-pohvali-mnogo-sam-zhelana-vizh-tuk/112498 Goreshto.net
Мира Добрева пак си ги показа и се похвали: Много съм желана! (ВИЖ ТУК)

Мира Добрева сама си пише колко мъже я харесвали!

Мира Добрева удари 50-те и явно изпадна в някаква възрастова криза. Няма как иначе да си обясним все по-честите разголени снимки, които пуска (нищо, че са от плажа) и още повече самохвалството затова как мъжете я желаели.

Да, Мирето от дни провокира с фотоси от морето, на които или си личи, че е топлес, или е щракната така, че сочната й гръд да бие на очи, ама яко. За да покаже, че все пак не е съсредоточена само върху визията и сексапила си, Мира се снима с книга, която с интерес чете.

Само че, вместо да говори за книгата, тя пусна съобщение, изпратено й от мъж на лични, в което той я моли да си свали горнището и да си покаже моцарелите. "Ето това е - кратко, точно и ясно", смее се Мира, уж шокирана, но всъщност мнозина разбраха, че просто иска да се изфука, за да не я смятат за остаряла.

Разбира се, поведението на водещата е съвсем нормално, предвид факта, че мъжът, когото обожаваше и на когото роди син, й слагаше рога години наред, а тя го търпеше и му прощаваше.

Да, Жоро Торнев явно и до днес не се е променил и си живее живота. С Мира вече не са заедно и тя е решила да навакса пропуснатото, покрай самотните нощи, в които го е чакала да се прибере от... някоя си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.