Мира Добрева: Спрях да мисля за мъже и любов, и животът ми стана по-спокоен!

Мира Добрева е благодарна, че е жива и здрава, това й стига!

https://goreshto.net/shoubiznes/mira-dobreva-spryah-da-mislya-za-mazhe-i-lyubov-i-zhivotat-mi-stana-po-spokoen/121451 Goreshto.net
Мира Добрева: Спрях да мисля за мъже и любов, и животът ми стана по-спокоен!

Мира Добрева е благодарна, че е жива и здрава, това й стига!

Хубавата Мира Добрева живее втори живот и това е променило из основи мисленето и й виждането й за живота. Припомняме, че преди броени месеци тя бе на косъм от гибелта, заради сплитане на червата, което наложи спешна операция.

За огромно щастие, всичко премина успешно и днес лицето на БНТ се чувства отлично. Мира призна, че си е направила някои равносметки и се е отдала изцяло на децата си, на работата си, на домашните си любимци и особено на "храната за душата", както нарича разходките из природата и всичко, което й носи мир.

Знаем, че тя и съпругът й Жоро Торнев не са разведени, но отдавна са разделени, заради неговите нескончаеми похождения по жени. Мира търпеше и прощаваше дълго време заради любовта към него и семейството, но в един момент каза - баста! И се успокои.

"Вече не мисля за мъже, нито пък вярвам, че ще срещна някоя нова и разтърсваща любов. И знаете ли, това ни най-малко не ме отчайва, а тъкмо обратното - кара ме да се чувствам спокойна и свободна. Мисля, че съм наистина щастлива", споделя Добрева.

Тя е горда със сина си, който в момента се захванал яко да учи японски език и му стиска палци да успее. А с голямата си дъщеря Лора са все повече като сестри.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.