Миро: Вече 5 години не съм близвал, преди исках да се самоубия!

Миро празнува 5 години въздържание!

https://goreshto.net/shoubiznes/miro-veche-5-godini-ne-sam-blizval-predi-iskah-da-se-samoubiya/127720 Goreshto.net
Миро: Вече 5 години не съм близвал, преди исках да се самоубия!

Миро празнува 5 години въздържание!

Цели пет години въздържание от чашката празнува Миро от Каризма. Той разкри това в ефир днес, като призна съвсем откровено, че смята това за нещо наистина голямо.

"Не мога да кажа, че съм се отказал завинаги и не искам да го правя, за да не дърпам дявола. Но се радвам на всеки следващ ден, в който не пия и ето, че за момента тези дни се събраха и се превърнаха в пет години. Това беше най-огромният ми проблем в миналото, дълги години наред. Преди исках да с самоубия с алкохола, такова яко пиене падаше. Дори не беше пиене, а наливане. Наливане до пълна неадекватност", спомни си Миро.

Той сподели, че отдавна вече не намира смисъл в алкохола, а го намира в любовта и спокойствието, които му дава жена му Ели. Двамата са почти постоянно заедно - било тук или в Лондон, а фактът, че са сами и нямат деца, не ги притеснява.

Миро наскоро започна строеж на семейна къща, в която ще живеят с Ели. Мястото е близо до столицата, но е извън нея и е заобиколено от чист въздух и гора.

Паралелно с това певецът подготвя за излизане новото си парче, което е озаглавено "Бягаме". И прикани хората да спрат да "бягат" от страховете и живота, а да се гмурнат в тях.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.