Миро втрещи: Дали е открил нова любов, различна от Ели?! (ВИЖ ТУК)

Миро уж отказа пиенето, а го взеха за пиян!

https://goreshto.net/shoubiznes/miro-vtreshti-dali-e-otkril-nova-lyubov-razlichna-ot-eli-vizh-tuk/121664 Goreshto.net
Миро втрещи: Дали е открил нова любов, различна от Ели?! (ВИЖ ТУК)

Миро уж отказа пиенето, а го взеха за пиян!

Мирослав Костадинов, популярен просто като Миро или Миро от Каризма, е ментор в "Гласът на България". Предаването се излъчва в момента, така че зрителите имат съвсем реална представа за външния вид на певеца. Точно затова решиха, че или се е напил, или се е надрусал преди ден в мрежата.

Тогава Миро пусна кратко клипче, в което е облечен с анцуг и обяснява, че е във фитнес залата. "Щото съм се освинил. Аз съм прасе! Свинка бе, свинка...", каканиже Миро, като единственото, което забрави, бе да каже - грух!

Не е ясно къде толкова се е освинил, смеем да твърдим, че си е същият, но вероятно говори просто за отпускане на тялото и загуба на мускулна маса, което става след спиране на тренировките. Не, че той някога е бил фитнес маниак, де...

Сега обаче Миро е категоричен, че започва яко да блъска, а и да прави повечко кардио, за да изгаря мазнини и да трупа маса. Дали пък няма нещо ново на хоризонта, шегуват се негови последователи.

Знаем, че той отдавна е женен за своята Ели, но бракът им е меко казано странен - той тук, тя в Лондон. Нямат деца и повече приличат на добри приятели, отколкото на влюбени - и това е масовото мнение за тях.

Дали певецът изведнъж не е открил друг човек и да е хлътнал до уши, питат се потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.