Мис България Елизабет Кравец обяви какъв мъж си търси!

Елизабет Кравец призна, че в момента е сингъл!

https://goreshto.net/shoubiznes/mis-balgariya-elizabet-kravec-obyavi-kakav-mazh-si-tarsi/116777 Goreshto.net
Мис България Елизабет Кравец обяви какъв мъж си търси!

Елизабет Кравец призна, че в момента е сингъл!

Тя е на 17 години, а вече се окичи с короната на Мис България 2023. Елизабет Кравец е с български и украински корени, и е първата миска от много време насам, която си заслужи одобрението на народа. Като си припомним изборите през миналите години... мале мила... То не бяха Мис Крокодил, то не беше Мис Нос, то не бе чудо.

Е, Елизабет още е ученичка, но отсрами конкурса, пък тепърва предстои да видим как ще се развива и колко ум има в главата си. Кравец не крие, че няма гадже, но също така призна, че обожатели не й липсват.

"И преди си имах доста ухажори, но сега станаха много повече. Може би в това е разликата, откакто станах Мис България", смее се Елизабет. Но и казва, че не бърза с избора си, защото е още много млада и всичко е пред нея, а в момента ще заложи на учението си.

Разбира се, тя не скри критериите, по които ще преценява мъжете и това са - да я обича истински, да бъде кавалер и да бъде висок. Предполагаме млад и хубав, но това се подразбира...

Колкото до бъдещата й професия, Кравец обясни, че не иска да се занимава с мода, а ще се насочи към актьорството или към журналистиката. "Искам да бъда актриса, или да съм водеща на някое предаване по телевизията", мечтае си Елизабет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.