Мис Силикон 2017 Вероника Никифорова Забъркана в афера с Пазарджийския бос Тото !

https://goreshto.net/shoubiznes/mis-silikon-2017-veronika-nikiforova-zabarkana-v-afera-s-pazardzhiyskiya-bos-toto-4/120617 Goreshto.net
Мис Силикон 2017 Вероника Никифорова Забъркана в афера с Пазарджийския бос Тото !

В редакторската ни поща постъпи вест от другарка на плеймейтката.

Двамата не се крият, само че и не афишират връзката си в общественото пространство от много време . Вероника е някогашна носителка на короната Мис Силикон 2017 и участничка в Мис Плеймейт 2018.

Двамата се срещнали в прочут столичен ресторант преди 2021г. Близки на плеймейтката настояват, че той не спирал да я преследва. Тя до последно отказвала съществени връзки с женен мъж, татко на 2 деца. Както всеки мъж Тото лъгал, че ще ги напусне и заживее с Вероника, само че това не станало 1 година и половина и тя решила да прекъсне контакт с него. 

 

След като дамата на Тото схванала за връзката им, жена му ги стресирала и мъжа почнал да набеждава че плеймейтката не е добре душевно с цел да прикрие връзката им.  За да се отбрани от бъдещи офанзиви, преймейтката която сполучливо приключва право споделя, че ще търси правата си в съда и не желае да има нищо общо повече с тях. Имаме фотоси на двамата и на дамата на Тото, която се отчайва също много, само че няма мощ да го напусне макар аферите му . 

Източник: novini247.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.