Мишо Шамара изкърти: Да, аз съм американец и се гордея с това!

Мишо Шамара е в Щатите от десет години!

https://goreshto.net/shoubiznes/misho-shamara-izkarti-da-az-sam-amerikanec-i-se-gordeya-s-tova/114134 Goreshto.net
Мишо Шамара изкърти: Да, аз съм американец и се гордея с това!

Мишо Шамара е в Щатите от десет години!

Михаил Михайлов или Мишо Шамара, защото пълното му име една ли говори нещо на някого, живее в Щатите от вече десет години. Тези дни той се включи с поредното си интервю за българските си фенове, като заяви, че вече смело се нарича американец.

"Да, аз съм американец. Мога да се нарека такъв и се гордея с това. Цял живот, още като дете, съм живял с тази мисъл, мисълта за Америка. Исках да видя този свят, светът на Индиана Джоунс и всички яки филми, които ни вдигаха тогава. Исках и го направих. Сега съм в най-якия и български щат - Чикаго и мога да ви заявя, че това, което съм очаквал за Америка, не е вярно. Хиляди пъти по-хубаво е", заяви Мишо Шамара.

Рапърът е категоричен, че не иска и да припари до родината си, още повече в безпътицата, в която се намира България. Според него, в САЩ се мисли първо и главно за хората, а у нас - първо и единствено за политиците.

"От този батал се е повредило и мисленето на българите. Гледайте какво става, бе - бият се, колят се, трепят се за един декар земя. Жално и болно ми е само като го говоря, но всеки да е наясно, че няма да има никаква промяна, докато не започнем себе си да променяме", казва рапърът.

Както знаем, той работи в бизнес с камиони и превоз зад океана, но твърди, че е добре платен и доволен от начина си на живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.