Мисис Баба захапа Сашо Кадиев в ефир, причината е... възрастта!

Мисис Баба се заяде със Сашо Кадиев!

https://goreshto.net/shoubiznes/misis-baba-zahapa-sasho-kadiev-v-efir-prichinata-e-vazrastta/54922 Goreshto.net
Мисис Баба захапа Сашо Кадиев в ефир, причината е... възрастта!

Мисис Баба се заяде със Сашо Кадиев!

Прословутата Мисис Баба - Дони Василева, която е преминала 50-така, но любовните й несгоди са все така разнообразни и безкрайни, гостува на Сашо Кадиев в ефир. Там, за изумление на зрителите, двамата едва не се хванаха за гушите след видимо невинно изказване на Мамин Сашко за възрастта и старостта.

Дони, която явно се има за млада младина, кипна и моментално започна да говори и да обяснява колко столетници има у нас и как на много от тях дори годините не им личат. Тя даже заяви, че има точно 325 столетника на територията на страната ни и най-важното, за да се запазиш дълги години, била активността.

Тук вече и Сашко припали, като я контрира и й обясни, че неговата баба е на 98 и също клони към столетниците, но не толкова активността, колкото липсата на стрес я държи и тя е важната.

"Каквото и да си говорим, стресът е най-големият бич и съм го виждал с очите си. Да, движението е хубаво нещо, добре е и да ядем здравословно - доколкото можем, но ако стресът ни преследва, далеч няма да стигнем", категоричен беше Сашо Кадиев.

А колкото до Мисис Баба, остана загадка дали в момента тя е на крилете на някоя нова любов, или го раздава още сингъл след последната си раздяла с Мистър Неподходящ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.