Миската Венцислава Тафкова изтрещя: Стана анорексичка с опасни хапчета! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова с мания да е кльощава!

https://goreshto.net/shoubiznes/miskata-vencislava-tafkova-iztreshtya-stana-anoreksichka-s-opasni-hapcheta-snimki/110058 Goreshto.net
Миската Венцислава Тафкова изтрещя: Стана анорексичка с опасни хапчета! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова с мания да е кльощава!

След Галена, която се стопи и си разсипа здравето с инжекции за диабетици, от които се отслабва, другата "откачалка" се оказа Венцислава Тафкова. Бившата ни Мис България, която отдавна има болезнени напъни за слава, че и певица се цани да става, е луднала по манията за отслабване.

Кой знае, вероятно си е внушила, че е дебела, но последователите й изпаднаха в шок като видяха последните й снимки. Венцито е наполовина, а близки до нея източници разкриха, че следва пътя на Галена. Само че Тафкова не си биела инжекции, защото я било страх, а пиела подобни хапчета.

Въпросните илачи отново са за диабетици и имат доста бързо действие върху фигурата, но са нож с две и то опасни остриета. От тях здравето може сериозно да се разклати, а ако нямаш никакви нужди да ги приемаш, направо могат да те сринат физически.

"Тая е луда. На снимката й само кокали, дори балконите й ги няма. Толкова ли е тъпа, че да не знае какво си причинява с това?! Айде, тя ако е решила да се трови, нейна си работа, но много малки момичета, още ученички, ще гледат от нея и ще искат да й подражават. Такива като Тафковата, Галена и още някои, направо трябва да ги затворят за лечение, вредни са", коментират гневно потребители в нета, особено които са родители на подрастващи.

Други пък предположиха, че Тафкова може да не взима хапове, а да си "орязва" тялото с фотошоп, което, разбира се, може да се провери в реалния живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.