Митьо Пищова изчатка публично: Горд съм, че съм от славен род к*рвари!

Митьо Пищова се похвали, че в родата му "клатели" до 9-то коляно!

https://goreshto.net/shoubiznes/mityo-pishtova-izchatka-publichno-gord-sam-che-sam-ot-slaven-rod-krvari/135026 Goreshto.net
Митьо Пищова изчатка публично: Горд съм, че съм от славен род к*рвари!

Митьо Пищова се похвали, че в родата му "клатели" до 9-то коляно!

Митьо Пищова ще чукне 70-така през август, но не се дава и твърди, че има още много моми да изчука. Нещо повече - той заяви, че преди дни вдигнал голям купон с ядене и пиене на корем, защото заковал емблематичната 4000-на бройка в тефтера си.

"Да, 4000 станаха. Нито една повече или по-малко. 4000 български моми, дето съм ги онодил откак бях на 16. Затова почерпих, раздадохме се и завършихме с оргия, а после се качих с две агънца в спалнята и те ме масажираха по-готино и от тайландки", фука се Пищова и изобщо не му дреме, че май само той си вярва на тези истории... Но щом го кефи.

После Митето стана горд и разказа, че произлиза от славен род на курвари. Дядо му бил курвар, баща му и той бил курвар, а той не ги посрамил - станал курвар и половина. За това живеел завалията, а и евтини жени у нас бол, както разправя.

"Много са тези, които идват и сами искат да си лягат с мен, защото това, което аз правя за тях, родителите им не могат. Давам им парички, храня ги, къпя ги в джакузито, запознавам ги с известни хора. Е, как няма да искат да ми легнат, а и за питона ми чудеса се разказват - ей на, 24 санта е!", каканиже Митьо Пищова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.