Много жестоко: Кубрат Пулев се отказа от любовта на Андреа, защото не може да му роди деца!

Андреа се сринала психически, както би се случило с всяка друга!

https://goreshto.net/shoubiznes/mnogo-zhestoko-kubrat-pulev-se-otkaza-ot-lyubovta-na-andrea-zashtoto-ne-mozhe-da-mu-rodi-deca/117465 Goreshto.net
Много жестоко: Кубрат Пулев се отказа от любовта на Андреа, защото не може да му роди деца!

Андреа се сринала психически, както би се случило с всяка друга!

Отдавна се вижда, че Андреа не е добре с психиката, а нервната й система е яко разклатена. Доказателство за това са постоянните изблици на певицата в мрежата, клиповете, които пуска, сълзите, които лее и фотосите, с които се опитва сякаш да забрави нещо, да се пренесе някъде другаде...

Е, оказа се, че за състоянието й си има причина и много жени на нейно място биха "откачили" също. Причината се нарича Кубрат Пулев, който оставил дългогодишната си любима не за друго, а защото не можела да му роди деца.

Както знаем, Кобрата се хвана с настоящата си жена Розали Петрова веднага след раздялата с Андреа и й направи не едно, а две деца. Живи и здрави да са им, но начинът, по който е изхвърлил певицата от живота си, е наистина много жесток.

Близки до Андреа признаха, че това е нещото, което я разтресло из основи, защото тя искала да даде на боксьора дом и семейство, разбира се, с наследници. Но просто не можела да зачене, въпреки множеството опити, които двамата правели през годините.

"Проблемът на Андреа не е само с Кубрат, перманентен е, макар че тя не му е изневерявала никога и все още не иска да погледне друг. Надяваме се да успее да се справи с тази драма от раздялата им и да гледа напред. Защото щастлива може да бъде дори без Кубрат и дори без деца, както мнозина вече правят", коментират източниците.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.