Момите от „Ергенът“ признаха: Резилят се без стотинка хонорар!

https://goreshto.net/shoubiznes/momite-ot-ergenat-priznaha-rezilyat-se-bez-stotinka-honorar/53481 Goreshto.net
Момите от „Ергенът“ признаха: Резилят се без стотинка хонорар!

Момите от „Ергенът“ правят сеир, без да получават и стотинка за сеира

Въпреки това напливът на кандидатките за слава расте с всеки сезон. Първият сезон на „Ергенът“ бройката им бе двадесет и три, а вторият се увеличи.

„При подписването на договора има специална клауза, в която участничките са задължени да не искат и лев хонорар от продукцията“, разкриват от кухнята на риалити формата.

Единствено пачки взимали главния герой, тоест „ергенът“и водещия на шоуто. В първият сезон хонорар лапнал фитнес инструктора Виктор Стоянов,  а във втория- пианиста Евгени Генчев.

Напук на клюките, че участничките в любовното риалити прибирали луди пачки от участието си, за да стават за смях пред зрители и медии, това не е истина.

Юристката Кристина Пламенова от Бяла Слатина потвърди ,че „вътре пари не дават“.Същото казват и момите от първия сезон.

Екипът от телевизията, който снима любовното шоу също потвърди клюката, че ергенките не взимат и лев за участието си.

Единственият им „келепир“ от това да се резилят бил да си вдигат рейтинга. Една част от момичетата наистина влизали в продукцията с идеята да срещнат голямата любов в „Ергенът“. Други идвали със заветната цел да помпат имидж, за да им потръгне в лоното на инфлуенсърството или други „професии“, които упражнявали преди да пристъпят прага на богатата вила в съседна Турция.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.