Мони Зенгинер неадекватно: Тези, които участват в "Ергенът" са жалки! (а ти къде участваше, ма - в "Минута е много" ли?!)

Мони Зенгинер се напъва да се прави на умна, но не й се получава!

https://goreshto.net/shoubiznes/moni-zenginer-neadekvatno-tezi-koito-uchastvat-v-ergenat-sa-zhalki-a-ti-kade-uchastvashe-ma-v-minuta-e-mnogo-li/127994 Goreshto.net
Мони Зенгинер неадекватно: Тези, които участват в "Ергенът" са жалки! (а ти къде участваше, ма - в "Минута е много" ли?!)

Мони Зенгинер се напъва да се прави на умна, но не й се получава!

Танцьорката Мони Зенгинер, която прилича на маска в лицето и която предишният ерген Евгени Генчев не пожела ни да целуне, ни да покани на среща, от известно време се напъва да го играе умна. Смях в залата, де, но Мони "рита"...

В напъните си тя се изказа за новия сезон на "Ергенът" и за участничките, които, според нея, за да се запишат за участие в това риалити, трябва да са много зле. Защото да си вътре, значело да се унижаваш, да търпиш да се отнасят с теб като с бройка, да си жалка и едва ли не проста... Да се чуди човек самата Зенгинер къде участваше и откъде ни е позната - да не би да е от "Минута е много"?!

Тя допълни обаче, че нейната поява в предаването, било просто начин да се покаже по телевизията - все едно, че има какво да даде за там... Докато други се мазнели на ергена, излагали се и чакали той да ги избира - като кучета.

"Ей, Моно мазна, тъпа, ако Генчо не те беше изритал, щото се плашеше от пластмасовата ти муцуна, щеше да си натискаш парцалите, за да седиш до финала. Ама нейсе - момчето поне вкус имаше и си избра Валерия Георгиева. Може да е сбъркана на тема кучета и веганство, но поне изглежда човешки и е женствена", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.