Мони Зенгинер шокира: Миналия февруари тежах 85 кила, свалих 30 за 6 месеца! (ВИЖ ТУК)

Мони Зенгинер е убедена, че нищо не може да й се опре!

https://goreshto.net/shoubiznes/moni-zenginer-shokira-minaliya-fevruari-tezhah-85-kila-svalih-30-za-6-meseca-vizh-tuk/110987 Goreshto.net
Мони Зенгинер шокира: Миналия февруари тежах 85 кила, свалих 30 за 6 месеца! (ВИЖ ТУК)

Мони Зенгинер е убедена, че нищо не може да й се опре!

Танцьорката Мони Зенгинер, която се появи в "Ергенът" като топ мадама с перфектни мерки и бързо си спечели, както последователи, така и върли врагове, направо ни скри шапките с разкритието си.

И във формата тя беше намеквала, че не е родена слаба и е полагала усилия, за да има това тяло, но не уточни подробности. Може би затова тя така се е сдуши с Пам Велидис - пухкавата червенокоска, която стана като сестра за Евгени Генчев.

Е, днес, след като циркът около "Ергенът" приключи, Мони Зенгинер реши да сподели истината, а тя е потресаваща. Оказа се, че тя е свалила рекордно количество килограми и то само за половин година.

"Да, отслабнах много. Смятам, че 30 кила са наистина много и то да ги махнеш от себе си за някакви си шест месеца. Знаете ли, че миналия февруари аз тежах 85 килограма?! Да, точно толкова тежах и не си измислям, хората около мен могат да го потвърдят. Качила бях свръх много кила за 6 седмици, а после ги свалях половин година. След това, което постигнах обаче, нищо не може да ми се опре", хвали се Мони.

Другата новина, която тя съобщи е, че е срещнала мъж, в когото се е влюбила и са заедно. Въпросният ще участва и в клип, който тя ще пусне като начинаеща певица.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.