Моника Валериева изригна: Взеха ми 7 лева за капучино в София! В Дубай е по-евтино, как смеете!

Моника Валериева скочи срещу наглото обирджийство у нас!

https://goreshto.net/shoubiznes/monika-valerieva-izrigna-vzeha-mi-7-leva-za-kapuchino-v-sofiya-v-dubay-e-po-evtino-kak-smeete/130525 Goreshto.net
Моника Валериева изригна: Взеха ми 7 лева за капучино в София! В Дубай е по-евтино, как смеете!

Моника Валериева скочи срещу наглото обирджийство у нас!

Срещу наглото обирджийство у нас и цените, които растат с всеки изминал ден, без реално и логично обяснение, скочи силиконката Моника Валериева. Да, всички знаем, че тя не е от най-бедните и разполага със средства, още повече, че постоянно пътува и се глези по екзотични дестинации. Това обаче не я спира да критикува и да се възмущава от положението на българите.

"Как е възможно и не ги ли е срам?! Да ми вземат 7 лева за капучино в едно най-обикновено заведение в центъра на София. Пътувам доста и мога да ви кажа, че в чужбина е в пъти по-евтино, отколкото тук. Дори в Дубай няма такива цени на едно обикновено кафе. Какво излиза значи - че в един момент българите спокойно могат да изберат да ходят в Емирството, където всичко е на ниво, вместо да им се подиграват и да им дерат кожите в родината", кипна Моника.

Всъщност този път тя е напълно права и мнозина я подкрепиха. А после се чудим и хотелиерите по морето реват, че нямало туристи. "Че как да има, когато в Гърция и в Турция, които са на една крачка, хем е по-евтино, хем е по-красиво, а за уредено да не говорим. Там отношението към туристите е на светлинни години от тукашното, където просто гледат да ти вземат парите и се държат с теб като с парцал", коментира силиконката.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.