Моника Валериева кара Меди да ревнува: Сама ли си поръчва китките?! (СНИМКИ)

Моника Валериева иска да натрие носа на бившия си!

https://goreshto.net/shoubiznes/monika-valerieva-kara-medi-da-revnuva-sama-li-si-porachva-kitkite-snimki/115739 Goreshto.net
Моника Валериева кара Меди да ревнува: Сама ли си поръчва китките?! (СНИМКИ)

Моника Валериева иска да натрие носа на бившия си!

Моника Валериева всячески се опитва да натрие носа на бившия си Меди, с когото живя около три години и който я заряза най-неочаквано и безцеремонно. Както знаем, певецът се загаджи със своя млада колежка почти веднага след раздялата с Мона, която за него била вече "стара чанта".

Вярно е, че Валериева е по-възрастна от мургавия изпълнител, а той вече имал намерението да помисли за съпруга и деца. И в никакъв случай не искал жена му да е по-стара от самия него.

Моника преживя тежко раздялата им, макар да се правеше на безразлична. Нейни близки споделяха, че се затворила за две седмици в дома си и не искала да излиза като живеела само със спомените за Меди и самосъжалението си.

После обаче й дошъл друг акъл и счела, че е време да се вземе в ръце. Днес Валериева се къса да демонстрира ухажвания от мъже и дори се е заела да убеди всички (най-вече Меди), че има ново гадже.

Снимката, която пусна в нета, е с разкошен букет от червените "любовни" рози, които новият й любим й подарил преди да излетят със самолета в неизвестна посока.

Дали обаче цветята са действително от мъж, или Мона си ги е поръчала сама, това си знае само тя. Тази тактика е отдавна позната на жените, особено на бръмчалките, които по цял ден се чудят само едно - как да си вдигнат задремалия рейтинг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.