Моника Валериева разкри защо мъжете се… плашат от нея! (виж изповедта й)

https://goreshto.net/shoubiznes/monika-valerieva-razkri-zashto-mazhete-se-plashat-ot-neya-vizh-izpovedta-y/47175 Goreshto.net
Моника Валериева разкри защо мъжете се… плашат от нея! (виж изповедта й)

Моника Валериева разтърси мрежата с този пост!
Моделът Моника Валериева най-после разкри защо още е сама и няма сериозна половинка до себе си. Оказа се, че мъжете се плашат от нея, а причината е самата тя. Изповедта на Моника не е от първо лице, а от силен текст, в който е успяла да се преоткрие:

” – Плашиш мъжете, знаеш ли? – Така ли? – повдигна крайчетата на устните си в лека иронична усмивка – И с какво? – С “прекалената” си искреност. С прямотата и честността си. Те са свикнали с маските, разбираш ли?
И всеки път се опитват да ти припишат такава. Лъжата им е станала поносима. И удобна (все пак истинското лице на някой крие опасности, защото е непредвидимо). И я предпочитат (мазохизъм, може би?!), защото я познават. Загубили са способността си да я различават.

А твоите истини режат като нож. Зашлевяваш им шамар с тях. Намираш им раните с деликатните си пръсти. И думите ти са солта, която сипваш в тях. Боли ги… Усещат се разкрити и слаби. Не са свикнали да бъдат слаби пред жена.

Плашат се и бягат, осъзнали че си Дявол от Рая, който не могат да заблудят. Нито да вкарат в безчувственото си легло, нито да те натикат в златната си клетка или да те проиграят на карти. Плаши ги това, че си лека, но не от онези платени жени, а по душа, присъствие и усмивка.

И стъпваш леееко в душите им. Почти без да усетят… И хем си лека като перце, хем си трудна – за тях си като сейф… Комбинациите, които могат да пробват са хиляди, но… само една отключва сърцето ти. Плашиш ги, момиче.
Оставяш им избор и бягат. Защото днес е модерно да “оковеш” някой за себе си, да го контролираш, лъжеш и манипулираш… Ти не го правиш, даваш им избор и свобода… И те бягат, защото не знаят какво е да ги обичат безкористно.

Не знаят какво да правят с такава любов. Не знаят и как да я задържат… Абсурдно… като целия Свят. Но има едни мъже, които са се научили на оставане. Те знаят как да спечелят устат Дявол като теб.

Научили са се на разгадаване на мълчания; на обичане на истини; на посрещане на мълнии; на ценене на честност; на овладяване на женски бури; на диалог с очи; на неизречени, но спазени обещания и да не влюбват жените в своя маска, а в истинските тях.

Знаят как да спрат катаклизма от необузданите ти емоции и да ти върнат усмивката по възможно най простичкия начин. Такъв мъж си заслужава да не спираш да търсиш. Да търсиш… да търсиш… Докато не ти останат сили от пълното ти с необременена любов сърце.

И когато го намериш… Да потънеш в очите му… (да са ти звездите) в ръцете му… (да са ти дом) в сърцето му… (да ти е Вечерница) във всяка частичка от Него…. (да ти е Вселена) И да знаеш – на сигурно място си.
А всички други преди Него са… урок по обичане… на Себе си”, сподели красивият текст в профила си Моника Валериева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.