Мрежата в шок: Леле, бостанско... (вижте в какъв вид се показа Мара Отварачката - СНИМКИ)

Мария изби рибата като се показа в потресаващ вид!

https://goreshto.net/shoubiznes/mrezhata-v-shok-lele-bostansko-vizhte-v-kakav-vid-se-pokaza-mara-otvarachkata-snimki/143986 Goreshto.net
Мрежата в шок: Леле, бостанско... (вижте в какъв вид се показа Мара Отварачката - СНИМКИ)

Мария изби рибата като се показа в потресаващ вид!

Мара Отварачката хептен изплиска. Едно време дамите от светското общество са съветвали щерките си никога да не се показват пред мъжете си по ролки, халат, изобщо неглиже... Е, Мария няма откъде да знае какви са порядките сред аристокрацията, но отлично би трябвало да е запозната, че някои разкрасяващи процедури са само за "лично ползване".

Певачката се пусна на стори в мрежата, показвайки се с "чудодейна" маска за лице и деколте, която си прави в козметичен салон. То хубаво, ама да беше демонстрирала само крайния резултат, защото така изплаши мало и голямо.

"Леле, бостанско плашило! Щях да си глътна дъвката от ужас. Марче, бива ли така бе, чедо?! Куршум ли да лея сега, сол ли да си мятам през рамото?! А тая вечер мислех да имам секс нощ - че то като те видях и ми спадна "ентусиазмът", ма", коментира зевзек в нета.

Други пък са на мнение, че Мария е в търсене на поредния тлъст паралия и нарочно показва каква жена е и как полага грижи за себе си. Разбираме това и я поздравяваме, но наистина не е добре да стряска хората по този начин.

Любопитно е дали я е зърнал и бившият й Миро Дзвера и какви чувства е изпитал - на съжаление за раздялата или си е казал - ох, слава Богу, че се отървах...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.