Мрежата завря: Галин се разплака публично, съсипан е!

Какво се случва с Галин, потресени са последователите му!

https://goreshto.net/shoubiznes/mrezhata-zavrya-galin-se-razplaka-publichno-sasipan-e/126566 Goreshto.net
Мрежата завря: Галин се разплака публично, съсипан е!

Какво се случва с Галин, потресени са последователите му!

Мрежата буквално завря, а последователите му се късат да разпитват притеснени какво се е случило с Галин? Знаем, че той е един от поп фолк изпълнителите, които, въпреки спорната си ориентация, се радва на изключително голяма фенска маса.

И си представете какво прави тази фенска маса, виждайки го разплакан?! Да, Галин публикува свои фотоси, на които видимо е плакал, разстроен е и със зачервени очи, които не иска да скрие. А и няма защо да ги крие при все, че написа и текст към състоянието си.

Той гласеше, че за жалост на света може да има вечни спомени, но няма вечни хора... Галин не обясни за какво става дума, но по-вероятното е да е изгубил свой близък, за когото още не иска да говори. Дано не е това, разбира се, но думите и зачервените му очи сочат натам, а не към втория вариант, който някои предположиха.

А именно - потребители се чудят и маят дали пък певецът не е зарязан от гаджето си и затова да е така разстроен... "Стига бе! И ще се пуска разреван като някоя кифла, щото еди коя си пача го предала... Едва ли би се показал толкова малодушен и ако плачеше за мацка, щеше да си реве сам, а не публично", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.