Мюсюлманката Албена Вулева го закъса яко - ни мъж, ни пари! (а се смееше на евтините вещи на другите)

Албена Вулева е на 48, но още не може да си намери половинка!

https://goreshto.net/shoubiznes/myusyulmankata-albena-vuleva-go-zakasa-yako-ni-mazh-ni-pari-a-se-smeeshe-na-evtinite-veshti-na-drugite/126144 Goreshto.net
Мюсюлманката Албена Вулева го закъса яко - ни мъж, ни пари! (а се смееше на евтините вещи на другите)

Албена Вулева е на 48, но още не може да си намери половинка!

Рускинята Албена Вулева... или по-правилно е да я наречем мюсюлманката Албена Вулева (преди няколко години тя официално се похвали, че е приела исляма) го закъса в две неща - мъже и пари.

Да, с мъжете, знаем, че не й върви отдавна и по-точно тя не иска да й върви. Че кой адекватен представител на силния пол би изтърпял постоянното й заяждане, злобна ирония и опити да се налага?! Никой. Освен ако не е някой пълен мухльо, но пък такива тя не харесва. И се получава един "приказен" омагьосан кръг, от който очевидно лесно не се излиза.

За целта Албена беше решила да емигрира в Кипър, където от няколко години работи по хотели. Тя тръбеше, че е отвратена от простотията и скудоумието на българския мъж и искаше да си найде чужденец. Но май и чужденците не са толкова лесна плячка...

Поне пари да имаше, ами то май и това го няма, коментират потребители в нета, виждайки, че Вулева пътува не в бизнес класа, а в обикновена. При това с нискотарифни авиолинии. Хубавото е, е не спира да пътува и очевидно я вълнува повече крайната цел, отколкото самото придвижване до нея.

"Поне пътува жената, голяма работа, че е с евтини билети. Кофти е, че преди се смееше на хората, които имат евтини вещи, но може да й е дошъл умът с годините", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.