На Андреа й прилоша! Кубрат Пулев: Ще имам поне още две деца от Розали!

Кубрат Пулев обеща да задмине брат си!

https://goreshto.net/shoubiznes/na-andrea-y-prilosha-kubrat-pulev-shte-imam-pone-oshte-dve-deca-ot-rozali/124259 Goreshto.net
На Андреа й прилоша! Кубрат Пулев: Ще имам поне още две деца от Розали!

Кубрат Пулев обеща да задмине брат си!

Да задмине брат си по брой деца - това обеща Кубрат Пулев, който вече набързо направи две отрочета на своята Розали Петрова. Знаем, че по-малкият Тервел Пулев вече има трима наследника, затова Кобрата се зарече да го мине.

"Бързо ги правя аз тези работи. Не съм рекъл, не съм го минал. Но и това ще стане, искам още две поне. Работим ние с братчето по увеличаване на българите, трябва повече хора да го последват", казва Кубрат.

Сигурни сме, че мнозина са се зарадвали или са се разсмели от думите му, но един човек едва не се е "гътнал" от шока и това е Андреа. Бившата на боксьора очевидно е в някаква кармична връзка с него, от която не може да се отърве и да излезе.

Знаем, че докато Пулев не просто си продължи живота и тотално изключи, че някога е бил обвързан с певачката, то тя не може да стори същото. Андреа прави какви ли не "напъни" да лъже и да внушава на масите, че е открила нова любов, но уви.

Помним, че последно се престори на гадже на турски актьор, което беше най-голямата смехория, защото човекът е топ красавец в южната нам съседка и точно до Теодорка не е опрял.

"Айде, сега като чуе и че Кобрата ще се множи още... не ни се мисли", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.