На нож: Бояна Шарлопова остро "клъвна" доведената си дъщеря от Шарлопов! (двете не се понасят от години)

Бояна Шарлопова и Ева не се понасят от много време!

https://goreshto.net/shoubiznes/na-nozh-boyana-sharlopova-ostro-klavna-dovedenata-si-dashterya-ot-sharlopov-dvete-ne-se-ponasyat-ot-godini/114402 Goreshto.net
На нож: Бояна Шарлопова остро "клъвна" доведената си дъщеря от Шарлопов! (двете не се понасят от години)

Бояна Шарлопова и Ева не се понасят от много време!

Двете не са се обичали искрено никога, но от няколко години, откакто Стефан Шарлопов не е на този свят, те не крият неприязънта си една към друга. Говорим за вдовицата на бизнесмена - Бояна Шарлопова, която му роди цели четири деца и първородната му щерка от другия брак - Ева.

Докато Шарлопов беше жив, двете все някак успяваха да "мелят заедно", но после стана страшно. Последното, което знаем, е за страшния скандал, с който двете се разделили и войната им за парите и бизнеса на покойния милионер.

На практика, по-голямата част от бизнесите на Стефан, ги прилапа законната му съпруга Бояна, която, по думите на мнозина, се отнесла крайно непочтено с Ева и я прецакала жестоко, на много фронтове.

Преди дни обаче самата Бояна излезе в мрежата със странно послание, което няма как да е случайно. Тя сподели, че излиза от всички "драми" и се разделя с хората, които ги провокират и които живеят за тях, за да се обгради само от хора, които я карали да се чувства щастлива и хора, които обичат...

Мнозина открито коментираха, че няма как този пост да е насочен към друг, освен към Ева Шарлопова, с която Бояна дори не говори. Ева не иска да има нищо общо с нея и за нищо на света не искала комуникация.

"Това е то като се намеси тази чума - парите. То брат брата си продава за пари, а вие искате чужди хора да проявят чест. Малко са такива по света, за жалост", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.