На прага на 2024-та: Напуска ли Никол Станкулова телевизията?! (ето какво оповести)

Никол Станкулова притесни зрителите с новите си начинания!

https://goreshto.net/shoubiznes/na-praga-na-2024-ta-napuska-li-nikol-stankulova-televiziyata-eto-kakvo-opovesti/124356 Goreshto.net
На прага на 2024-та: Напуска ли Никол Станкулова телевизията?! (ето какво оповести)

Никол Станкулова притесни зрителите с новите си начинания!

Годината на Зеления дракон, която ще настъпи през февруари 2024-та, ще донесе много промени в живота на красивата ни синоптичка Никол Станкулова. Това призна лично тя и честно казано притесни зрителите с това, което оповести. А именно - че работи върху няколко съвсем нови проекти и се надява те да видят своята добра реализация през идната година.

"Вярвам, че това ще е една изключително успешна година за мен в работен план, но засега не мога да издам нещо повече. Разбира се, винаги успявам да отделя време за семейството и за близките си хора, което е най-важно", каза Станкулова.

Думите й обаче притесниха доста зрители, които се изплашиха, че Николчето може да се откаже от прогнозата за времето, която води вече много години и да се отдаде на нещо съвсем различно и встрани от телевизията.

"Ааа, не! Без Никол няма да гледаме Нова ТВ. И да е решила да напуска, да я спрете и да не й позволите. Няма само онази кобила Натали Трифонова да се смята за велика. Никол е в пъти по-красива, по-стилна и интелигентна от нея, не си я даваме", коментират в нета.

Вероятно обаче Станкулова няма да се откаже от ефира, а новите й проекти ще са свързани точно с него. Дано!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.