На рождения си ден: Кубрат Пулев отправи директен намек към Андреа!

Кубрат Пулев и Андреа бяха заедно дълги години!

https://goreshto.net/shoubiznes/na-rozhdeniya-si-den-kubrat-pulev-otpravi-direkten-namek-kam-andrea/133070 Goreshto.net
На рождения си ден: Кубрат Пулев отправи директен намек към Андреа!

Кубрат Пулев и Андреа бяха заедно дълги години!

Кубрат Пулев даде интервю навръх рождения си ден днес, когато чукна 43 години. Боксьорът разказа за живота си и за огромната промяна, която го е връхлетяла не само в личен, но най-вече в духовен план.

Кобрата започна с това, че преди години е празнувал рождените си дни като сватба - канил около 100 души, много от които дори не познавал. "Бяха луди купони, с народ, който виждах и за първи път. Всеки води някого, шумно е, претъпкано е... Отдавна вече не празнувам така. Сега предпочитам уюта и тишината, в компанията на двама или пет човека, които обаче са ми най-близките и които са наистина в сърцето ми. Няма смисъл от повече", убеден е шампионът.

Колкото до децата, той отправи директен намек към Андреа като сподели, че още на 25 години е бил готов да стане баща. Но съдбата си знае работата и му е дала наследниците в точния момент и с точния човек. Това автоматично навя на мисли, че тази, която се е дърпала и е била по-егоцентрично настроена, е певицата, но Кубрат отдавна вече е оставил връзката им зад гърба си.

Той каза, че е щастлив с Розали Петрова и двете им деца, които иска да възпита предимно като добри и честни хора. "Защото това, което си взел и си видял от семейството си, то ти остава завинаги. Искам да бъда добрият пример за децата си, а не наставник, който размахва пръста назидателно", твърди Пулев.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.