На старта на "Денсинг старс": Виктор Стоянов падна на колене пред Мария Тарашманова и се разплака!

Виктор Стоянов моли Мария Тарашманова за втори шанс!

https://goreshto.net/shoubiznes/na-starta-na-densing-stars-viktor-stoyanov-padna-na-kolene-pred-mariya-tarashmanova-i-se-razplaka/127867 Goreshto.net
На старта на "Денсинг старс": Виктор Стоянов падна на колене пред Мария Тарашманова и се разплака!

Виктор Стоянов моли Мария Тарашманова за втори шанс!

Часове преди да нагази във водите на "Денсинг старс", първият ерген в държавата - Виктор Стоянов падна на колене. Но не, за да моли за брак, а за прошка и нов шанс. Да, Виктор направи нещо удивително за бившата си приятелка Мария Тарашманова. Нещо, което малко мъже биха направили.

Той записа видео послание, в което за първи път показа на света множество съкровени моменти от любовта и пътуванията си с Мария. На кадрите двамата наистина изглеждат щастливи и много влюбени, а мнозина искрено съжалиха за раздялата им.

През цялото видео се чува гласа на Виктор, който споделя чувствата и емоциите си и го прави уж, за да сложи край и да продължи напред, а всъщност си личи ясно, че иска ново начало. Това отбеляза по въпроса и Наум Шопов в "Преди обед" днес като призна, че е останал трогнат от постъпката на Стоянов.

На практика Виктор падна на колене пред Мария пред цяла България и я помоли за прошка. Дали тя ще му даде такава, дали го обича още, дали имат някакъв шанс заедно и дали до нея вече няма друг мъж, в когото да е влюбена... Тези въпроси човъркат главите на последователите в нета, но тепърва ще се изяснят.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.