Набута се между шамарите: Веселин Маринов обвини младите певци, че пеят на диалект! (ВИЖ ТУК)

Веселин Маринов рискува да си спечели доста врагове!

https://goreshto.net/shoubiznes/nabuta-se-mezhdu-shamarite-veselin-marinov-obvini-mladite-pevci-che-peyat-na-dialekt-vizh-tuk/120036 Goreshto.net
Набута се между шамарите: Веселин Маринов обвини младите певци, че пеят на диалект! (ВИЖ ТУК)

Веселин Маринов рискува да си спечели доста врагове!

Веселин Маринов от години е основен персонаж в сума ти вицове и закачки, породени преди време основно от всеотдайното му раздаване на сцената, придружено от обилно изпотяване. Е, Веско май погледна сериозно на въпроса и взе мерки, защото вече е сух на сцената, но...

Но този път той сам се набута между шамарите и си спечели, сигурни сме, доста "врагове". При това сред колегите си. Причината е изявлението му в Деня на будителите, че младите певци не отдават значение нито на говора, нито на текста, а си гледат само музиката и бийта.

"Много хора ми се обадиха днес и ме поздравиха с думите, че съм будител. Но аз не се чувствам такъв, не смея да се меря с наистина големите, великите наши будители, дейци, революционери, творци. За мен лично, моите родители са моите будители, защото още преди да отида на училище, ме научиха да чета и пиша", каза Маринов.

След което обясни, че за него винаги е било важно съдържанието на песните, които изпълнява пред хората и посланието, което отправя с тях. И съжали, че огромна част от младите певци, не го правят. Те дори не изговаряли правилно думите, нямало я културата.

Това изказване, което всъщност е самата истина, ще донесе ядове на Веско, прогнозират потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.