Надрусаната бръмчалка Катрин Йорданова: Мен само алфа-самец може да ме впечатли! (ти да видиш...)

Катрин Йорданова предзвика позиви за повръщане у мнозина!

https://goreshto.net/shoubiznes/nadrusanata-bramchalka-katrin-yordanova-men-samo-alfa-samec-mozhe-da-me-vpechatli-ti-da-vidish/127933 Goreshto.net
Надрусаната бръмчалка Катрин Йорданова: Мен само алфа-самец може да ме впечатли! (ти да видиш...)

Катрин Йорданова предзвика позиви за повръщане у мнозина!

Силиконовата друсалка Катрин Йорданова, която предизвика позиви за повръщане у потребителите в нета, след като я заловиха да шофира нашмъркана и с бясна скорост, отново се изцепи. Типично в нейния си махленски, простоват и откровено просташки стил...

Катрин, видите ли, заяви, че харесвала силните мъже, които са нахъсани и доминиращи. И изцепи, че до нея нямало как да бъде друг мъж, освен алфа-самец - каквото и да разбира тя под това определение.

"Не ми харесват мъже, които не са самци, така че никой да не се опитва да ме впечатли, ако не отговаря на условието", кудкудяка бръмчалката, все едно опашка от кандидати се е извила пред дома й - при това алфа след алфа, всички алфи при нея отишли... Смях!

Катрин Йорданова отрече и че гаджето й е депутат, както се предполагаше след залепения стикер на колата й, на който пишеше "Народно събрание - РБ". А потребителите в нета буквално я попиляха от бъзици.

"Какъв ти алфа, ма?! Ти идея нямаш що е мъжкар, ама истински мъжкар. Твоята представа за самец е горила с нацепени мускули, който ще те сцепи от бой и по цял ден ще вдига в залата, с мозък колкото аспирин. Кой иначе ще те погледне теб, кой нормален мъж?! Никой!", попиляха я хората.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.