Надя, как търпиш това?! Потребители погнаха жената на Коцето след тези СНИМКИ! (ВИЖ ТУК)

Коцето отново сащиса мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/nadya-kak-tarpish-tova-potrebiteli-pognaha-zhenata-na-koceto-sled-tezi-snimki-vizh-tuk/143994 Goreshto.net
Надя, как търпиш това?! Потребители погнаха жената на Коцето след тези СНИМКИ! (ВИЖ ТУК)

Коцето отново сащиса мрежата!

"Леле, Надя, как търпиш това?! Ти мъж ли имаш до себе си, или...?!" - това се юрнаха да питат потребители жената на Константин, след като го видяха в доста озадачаваща светлина.

Всички знаем, че Коцето винаги е бил чешит, зевзек, но поне досега даваше вид на мъжкар. Казваме "досега", защото след последните му фотоси, нещата леко се "размирисаха". А може би певецът е преминал към така наречените "модерни европейски хора"...

Виждаме го да лежи в кабинета на дерматолога и да се подлага на разкрасяваща процедура с ток. Да, самият той обясни, че си прави тази интервенция, за да си смекчи бръчките и да си затвори порите - егати суетната госпожица!

Като добавим заедно с това и факта, че Коцето редовно се сваля с фенки по баровете и опознава интимно доста от тях, въпросът на потребителите към Надето е напълно основателен.

Все повече хора се чудят как може да е толкова кротка и примирена, за да търпи съпругът й цял живот да кърка и да си развява байрака, както намери за добре.

"Да, парите са в него, но, доколкото помним, жена му също не е от бедна фамилия", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.