Наглост: Сашо Кадиев се подигра в ефир със зрителите и колегите си от "Преди обед"! (ето какво заяви най-безсрамно)

Сашо Кадиев си спечели гнева на потребителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/naglost-sasho-kadiev-se-podigra-v-efir-sas-zritelite-i-kolegite-si-ot-predi-obed-eto-kakvo-zayavi-nay-bezsramno/123298 Goreshto.net
Наглост: Сашо Кадиев се подигра в ефир със зрителите и колегите си от "Преди обед"! (ето какво заяви най-безсрамно)

Сашо Кадиев си спечели гнева на потребителите!

То пък бива, бива такава наглост, ама чак толкова не бива. Сашо Кадиев, който все повече си заслужава прозвището Мамин Сашко, разгневи зрителите в ефира на "Преди обед" и потресе колегите си там, с които работеше повече от десетилетие.

Как не го досрамя актьорът, който преди месеци обяви, че си тръгва от "Преди обед" и оставя сама екранната си партньорка Деси Стоянова, защото, видиш ли, му било много натоварено и искал да се посвети на най-любимото си - театъра.

Какъв ти театър бе, баце, какви пет кинта?! Самият Сашко днес потвърди, че се връща в същата тази Би Ти Ви, която напусна и при това го съобщи от ефира на "Преди обед". Оповести го по възможно най-наглия начин: "Напуснах предаването, защото не ми се ставаше рано сутрин, но сега ще ми е далеч по-лесно и ще мързелувам повече", изцепи се Кадиев, за шок на всички.

С което официално потвърди вестта преди дни, че именно той ще бъде водещ на новото предаване "Кой да знае", което ще замести спряното шоу на Николаос Цитиридис.

"Ей, много е нахален тоя, страшен егоист. Все на него да му е лесно, все на него да му е удобно", насосват потребители в нета, но сме сигурни, че и много от колегите му си мислят същото.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.