Наглост: Вместо да се сниши, Диона си вдигна тарифата с цели 2 бона!

Диона мина всички граници!

https://goreshto.net/shoubiznes/naglost-vmesto-da-se-snishi-diona-si-vdigna-tarifata-s-celi-2-bona/126499 Goreshto.net
Наглост: Вместо да се сниши, Диона си вдигна тарифата с цели 2 бона!

Диона мина всички граници!

Това не е наглост, това е кралицата на наглостта! Вместо да се сниши, да потъне в миша дупка и да се черви от срам, заради това, което направи и затвора, който я грози, Диона сякаш се чувства героинята на деня. И трябва да я аплодираме, едва ли не...

Чалгарката не само продължава да отрича, че е шофирала автомобила си след употреба на наркотици, но и реши да се възползва от моментната си "слава", за да цоца пари. Тя изненадващо си вдигна сама тарифата и сега иска с два бона повече за свое участие.

Така вместо 3000 лева, колкото беше хонорарът й досега, тя иска 5 бона, за да се появи в някоя кръчма и да се кълчоти час-два на плейбек. Наясно сме, че певачките не пеят на живо - уж, че си пазели гласовете, а залагат на буфосинфрон.

"Тази не е адекватна май, това е върхът на нахалството. Първо - коя е тя, че да иска подобни суми?! Тя не само хитове няма, но и е някаква треторазрядна чалгарка, кой ще й ги даде?! Да вземат да я окошарят малко като Андре Токев, че да се осъзнае и освести. Бива простаци в тая страна, ама това е прекалено", изригнаха в нета.

Диона е без шофьорска книжка от инцидента насам, а я грози и от 1 до 3 години ефективна присъда. Макар да отрича и да се прави на невинна гълъбица.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.