Нали гаджето й беше богат архитект?!? Защо тогава Елена от "Ергенът" проси пари от последователите си?!

Елена от "Ергенът" се изложи яко!

https://goreshto.net/shoubiznes/nali-gadzheto-y-beshe-bogat-arhitekt-zashto-togava-elena-ot-ergenat-prosi-pari-ot-posledovatelite-si/117255 Goreshto.net
Нали гаджето й беше богат архитект?!? Защо тогава Елена от "Ергенът" проси пари от последователите си?!

Елена от "Ергенът" се изложи яко!

Елена Сергова, по-позната просто като Елена от "Ергенът", се изложи като кифладжийка. Мацката, която дотегна жестоко и на зрителите, и на самия Евгени Генчев със сладникавите си обяснения в любов (все едно жената трябва да тича след мъжа, а не обратното), сега взриви с ново 20.

Видяла от бившата си съперница Валерия Георгиева, че моли потребителите в мрежата за пари, Ленчето на свой ред "протегна ръка" и се нареди на опашката. Само че ако Вал иска пари за добра кауза, а именно, за да спаси от затваряне приюта си, с десетките кучета в него, то Елена ги иска за себе си.

Е, да, не за себе си, а за подкаста си, което на практика е едно и също, защото този подкаст цели просто трупане на слава и дивиденти впоследствие. Както може да се предположи, хората в нета са бесни и не могат да се начудят на наглостта на Елена.

А и наскоро тя показа, че има мъж до себе си, за когото се говореше, че е архитект и то добър. Ако това е вярно, то въпросният й любим с лекота може да й хариже нужните за подкаста й пари. Защо не го прави обаче?!

"Тази Елена е такава лъжкиня и фантазьорка, че да се чуди човек коя дума й е истина и има ли изобщо такава. Взела се за звезда, милата, вместо да се хване и да работи. Ленче, никой не се вълнува от теб. Нито от теб, нито от простотиите, които плещиш и се мислиш за много умна", хранят я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.