Направи го: Емилия призна за раздялата с Жорж Башур! (СНИМКИ)

Емилия и Жорж Башур се разделиха заради друга жена!

https://goreshto.net/shoubiznes/napravi-go-emiliya-prizna-za-razdyalata-s-zhorzh-bashur-snimki/132062 Goreshto.net
Направи го: Емилия призна за раздялата с Жорж Башур! (СНИМКИ)

Емилия и Жорж Башур се разделиха заради друга жена!

От няколко месеца се говори за раздялата между Емилия и Жорж Башур, които бяха определяни едва ли не за перфектната двойка. Любовта им бе силна, премина през множество болка и изпитания, но всички смятаха, че това ги е направило още по-силни и единни. А и самата Емилия не спираше да повтаря, че е открила мъжа на живота си...

Е, оказа се, че този мъж е открил пък друга. Стана ясно, че Башур е напуснал певицата заради друга жена, тъмнокоса брокерка, с която дори живее под общ покрив, но не спира да се грижи за дъщеря си Жоржина и за самата Емилия, на която дава всичко необходимо.

След много сълзи, телефонни обаждания и съобщения до любовницата, Емилия най-после явно разбра, че така няма да си върне мъжа и реши да се стегне. На практика днес тя най-после призна за краха й с Башур и го направи по типично женския начин.

"Омръзна ми все едно и също. Искам нещо различно и ми харесва", написа тя над фотоси, от които ни гледа с коренно променена прическа и цвят на косата. Емито сега е в модния "джинджър ред", който определено й стои добре, но по-важното е, че той е основният символ на промяната в живота й.

"Сменяш мъжете, сменяш цветовете. Да си гледа работата Башур, като не можа да я оцени. Друг ще й се радва", коментират близки до чалга дивата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.