Направи го: Ето го новият нос на Ивка Бейбе! (и тя залитна по чипото - СНИМКИ)

Ивка Бейбе се подложи на ринопластика в Турция!

https://goreshto.net/shoubiznes/napravi-go-eto-go-noviyat-nos-na-ivka-beybe-i-tya-zalitna-po-chipoto-snimki/131057 Goreshto.net
Направи го: Ето го новият нос на Ивка Бейбе! (и тя залитна по чипото - СНИМКИ)

Ивка Бейбе се подложи на ринопластика в Турция!

Ивка Бейбе започна да се превръща в маниачка на тема визия и сериозно да залита по пластичните интервенции. Първото, което тя направи, бе да си напълни устните с хиалурон, а после легна под скалпела да си сложи силикон в бюста.

Мнозина я бъзикаха, че резултатът не си е струвал и че пазвата й стои леко странно с увиснали балкони, но блогърката се заинати, че били супер. Дори измоли Азис да я рекламира в нета и да заяви, че много й харесва моцарелите.

А днес Ивката показа на последователите си снимки от прясната си смяна на носа. Тя се подложи на операцията в Турция, където твърди, че не й е направена класическата ринопластика, а нов вид такава, която ултразвукова и при нея всичко е по-щадящо, а и зарастването и заздравяването е по-бързо.

Така като я гледат познавачи обаче, при все, че тя стои там повече от месец, по лицето й има доста отоци и синини, което ще рече, че новият метод може да се окаже далеч не толкова подобрен.

Другото, което се вижда е, че Бейбето е залитнала по баналната вече чипа форма на носа, с която се хвали всяка втора кифла. Преслава и Камелия си отрязаха носовете и ги вкараха в същата тази форма, но масовото мнение за тях е, че преди са били в пъти по-готини. Да не говорим за Преслава, чиито нос сякаш е започнал да изчезва. Дано същото не се случи и с мераклийката Ивка Бейбе.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.