Направи го: Мари Будева се докара като пълно копие на Гала - същата прическа и цвят! (ВИЖ ТУК)

Щерката на Гала се превръща в нея!

https://goreshto.net/shoubiznes/napravi-go-mari-budeva-se-dokara-kato-palno-kopie-na-gala-sashtata-pricheska-i-cvyat-vizh-tuk/117146 Goreshto.net
Направи го: Мари Будева се докара като пълно копие на Гала - същата прическа и цвят! (ВИЖ ТУК)

Щерката на Гала се превръща в нея!

Дъщерята на Гала - Мари Будева, удиви всички като си призна, че целенасочено се превръща в копие на майка си. "Ама нали вече много си приличаме?! Аз лично се удивлявам от приликата", радва се Марито, която не само е изрусила косата си (тя е била в руси тонове и преди), но и я е подстригала в прическа, присъща на водещата на "На кафе".

Да, вярно е, че двете са твърде близки, но според потребителите в мрежата е препоръчително всяка да има своята си индивидуалност. До вчера Марито си беше себе си - с визията, стила и излъчването, които познавахме. А сега се опитва да променя дори последното и дори да гледа като Гала.

Явно девойката осъзнава, че родителката й е на светлинни години от нея като успех и кариера, и се опитва да й подражава, барем успее да се наложи и тя. Истината обаче е, че Мари е умно момиче, учи се, но не може все още да се открои с нещо, извън сянката на Гала. Просто не й се удава да блесне сама.

"Че за какво й е да го прави?! Нали Гала й купи апартамент ли е, къща ли е, може да я навре навсякъде, връзки бол... защо й е да се напъва?! Ако бях на нея, да си гледам живота, ама момичето явно не ще само пари и перспектива, а иска и славата. Затова се пъне да се прави на инфлуенсър по мрежите и да се навира в очите на хората. Много станаха обаче такива като нея и не е лесно", коментират потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.