Напусна България, заради любовта: Елена Сергова се премести да живее с гаджето си в Брюксел!

Елена Сергова изглежда много влюбена и категорична в избора си!

https://goreshto.net/shoubiznes/napusna-balgariya-zaradi-lyubovta-elena-sergova-se-premesti-da-zhivee-s-gadzheto-si-v-bryuksel/120102 Goreshto.net
Напусна България, заради любовта: Елена Сергова се премести да живее с гаджето си в Брюксел!

Елена Сергова изглежда много влюбена и категорична в избора си!

Влюбена, щастлива и категорична в избора си е Елена Сергова. По-позната ни е просто като Елена от "Ергенът", която Евгени Генчев отритна и тя го понесе тежко. После обаче съдбата я възнагради и й изпрати новия й мъж, заради когото тя напусна България.

Да, самата Елена показа, че вече живее под един покрив с половинката си, а жилището им се намира в Брюксел. В него господинът дори се опитвал да отглежда авокадо и цветя, което силно впечатлило Елена.

"Той е чудесен, мил, а и е невероятен танцьор. Какво повече може да иска всяка жена от един мъж, който всеки ден й показва, че я обича", споделя радостно тя.

Сергова смело заявява, че участието й в "Ергенът" не само не е било грешка, но е най-правилното нещо, което е правила. Защо ли?! Ами, защото след като Евгени я отхвърли, тя разбира, че непознат мъж я е гледал по телевизията и адски се е впечатлил от нея.

Разбира се, става дума за настоящия й любим, който помолил негов познат - човек от екипа на продукцията, да го запознае с Елена. Самата среща става доста по-късно, месеци след края на формата, но тя вярва, че е било точно тогава, когато е трябвало.

А дали ще чуем скоро за сватба, защо не и за деца... тепърва ще видим.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.