Нарадва се на бебето: Родилката Джулиана Гани пак се залиса по телесата си! (СНИМКИ)

Джулиана Гани показа, че има фетиш към собственото си тяло!

https://goreshto.net/shoubiznes/naradva-se-na-bebeto-rodilkata-dzhuliana-gani-pak-se-zalisa-po-telesata-si-snimki/52639 Goreshto.net
Нарадва се на бебето: Родилката Джулиана Гани пак се залиса по телесата си! (СНИМКИ)

Джулиана Гани показа, че има фетиш към собственото си тяло!

Силиконовото чудо Джулиана Гани вече е родител на две деца, но продължава да изпитва най-голяма любов към едно единствено нещо - към себе си или по-точно към тялото си. Родилката показа няколко пъти бебето, което роди преди броени месеци и явно й омръзна.

Гани се прехвърли отново към собствената си особа, пускайки снимки в нета, от които да проличи как е успяла да запази фигурата си и най-вече колко плоско коремче има. Разбира се, надали ще се намери адекватен човек, който да повярва, че фотосите не са и пипнати с фотошоп, но това е друга тема.

Все пак, ако трябва да сме честни, няма как да не отбележим "рекорда" на Джулката да види голямото си дете няколко пъти през годината. Давид, който е почти изцяло поверен на грижите на татко си - Илиян Найденов, беше гост на рождения ден на Гани и си хапна от тортата (колко мило, както би се изразил Виктор Стоянов).

"То нея си я знаем, Ганито си е Ганито и манията й по себе си е нелечима. Интересни обаче са мъжете, които се хващат с нея и които й импонират на акъла или по-скоро на липсата му. Но като се замислиш, новият й Теодор Гецов е дори по-зле от Илиян. Дано ако зареже и това си дете след някой и друг месец или година, барем полицая да се грижи за него", коментират хейтъри в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.